Hamis merevedés,

hamis merevedés

Miért nincs merevedés 37 évesen a kutyult szerek egyrészt nem produkálják a kívánt hatást, ráadásul veszélyesek is.

hamis merevedés

Ezt ne hamis merevedés ki! Kattintson ide: hirvilag. Ezt kockáztatja, aki vagy interneten vagy csak a magyar gagyipiacokon beszerzett hamis Viagrával próbálja növelni potenciáját.

Potencia-problémák a fogantatás útjában: okok és tennivalók

Kétségtelen, semmilyen tekintetben sem beszélhetünk elhanyagolható jelenségről. Ugyanis a merevedési zavar körülbelül félmillió férfit érint Magyarországon.

hamis merevedés

Ám a probléma gyakorisága ellenére nagyon kevesen fordulnak orvoshoz ezzel. Vajon mit tesz a férfiak nagy része?

2017. szeptember 12 – 19.

Van, aki csöndben reménykedik, hogy hátha rendeződnek gondjai, de sokan aktívan próbálják megoldani a helyzetet. És ez roppant veszélyes, állítják a szakorvosok.

  • „Hódít” a hamis potencianövelő | BAMA
  • Kínából érkezik a legtöbb hamis termék: az EU-n belül lefoglalt áruk értéke szerinti 73 százaléka, mennyiség szerinti 66 százaléka származott Kínából.
  • Metabolikus szindróma — magas vérnyomással, magas inzulinszinttel, derék körüli zsírlerakódással és magas koleszterinszinttel járó állapot Bizonyos receptre kapható gyógyszerek Peyronie-kór — hegszövet kialakulása a péniszen belül Alkoholizmus és a szerhasználat egyéb formái Alvászavarok Prosztata megnagyobbodás A medence területét vagy a gerincet érintő műtéti beavatkozások vagy sérülések A fizikai tényezők mellett pszichológiai, vagyis az elmét érintő okok is hozzájárulhatnak a merevedési zavarhoz.
  • A modern társadalom és a merevedési zavarok
  • Szuper megtisztítva a péniszen
  • Mennyivel növekszik az erekció

Farkas László professzor a hamisítványokkal kapcsolatban két dolgot tart fontosnak. Egyrészt megkérdőjelezi a hamis Viagra hatékonyságát, hamis merevedés elérhető-e vele a kívánt hatás?

Miért veszélyes a hamis gyógyszer? Hogyan ismerhetem fel?

A másik kifogás is az ál-szerben lévő anyagokkal kapcsolatos: — Sajnos, nem tudjuk, mi van a tablettában. Ami idegen anyagot az emberek bevisznek krónikus merevedés szervezetbe, lehetnek hasznosak, de szinte biztos, hogy zömmel inkább károsak. Ezért nagyon fontos, hogy potencianövelő szereket csakis szakemberrel való tanácskozás után szedjenek a férfiak, mivel a potenciánál még az egészség is fontosabb!

hamis merevedés

Török Alexander elszomorítónak tartja, hogy akik a hamis Viagrákat és egyéb serkentőket kínálják, tudatosan kihasználják az ősi férfitulajdonságokat.

Egy férfi nem nyuszi, hanem bika, panaszkodni nem szeret, főleg potencia-problémával nem megy szívesen orvoshoz, amíg csak lehet. Ezért futnak aztán bele a hamis szerekbe, amik szinte súrolják a kuruzslás határát.

Mennyi az annyi?

Legtöbbször mindenféle ígéret rajta van a hamis merevedés hogy a szer visszahozza a merevedést, megszünteti a korai magömlést, sőt, még pénisznövelő is. Pedig csak rossz a szer.

No announcement available. Hogyan ismerhetem fel? Hamis gyógyszernek az minősül, amelynek forgalmazója valótlant állít hatásairól, hatóanyagáról és összetételéről vagy eredetéről. A leggyakrabban hamisított készítmények az úgynevezett életmód-gyógyszerek, elsősorban a merevedési zavarokra felírható készítmények, a fogyást segítő orvosságok, testsúlynövelő gyógyszerek, teljesítményfokozó gyógyszerek és testépítő hormonok. Azonban gyakori a szív-és érrendszeri betegségek kezelésére szolgáló és az antivirális készítmények, antibiotikumok hamisítása is.

Másrészről — és ez a gyakoribb, az esetek mintegy 80 százaléka — a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, és számos urológiai probléma is csökkentheti az erekció keménységét. Azt is kizárólag az orvos tudja eldönteni, hogy a potenciazavarnak valamilyen szervi elváltozás-e az oka, vagy olyan, viszonylag könnyen megoldható esetről van szó, amihez elegendő néhány praktikus jó tanács.

Keresés a playeren

Egy biztos: a potenciazavar szinte minden férfi esetében súlyos lelki-önértékelési válsággal párosul. A szívbetegekre különösen veszélyesek a hamis szerek A szakorvosok felhívják a figyelmet arra, hogy a hamis potencianövelő szerek különösen veszélyesek lehetnek azok számára, akik szív-érrendszeri eredetű betegségben szenvednek, erre gyógyszert szednek.

hamis merevedés

Gondoljunk bele: inzulint sem a piacon veszünk, hát Viagrát sem szerencsés onnan beszerezni — mondta dr. Török Alexander. Farkas László is arra hívta fel a figyelmet, hogy kizárólag szakemberrel való konzultáció után, a megszabott fajtájú és mennyiségű potencianövelő szer alkalmazása a javallott.

Abban is egyetértettek, hogy az orvosok nem tudnak küzdeni a hamisítványok ellen, illetve csakis felvilágosítással.

Lásd még