Húsos pénisz

húsos pénisz
 • Neked húspéniszed vagy vérpéniszed van?
 • Milyen gyorsan helyreállítja a merevedést utána
 • A pénisz megnagyobbodása hormonális gyógyszerekkel
 • Mit nem tudunk még a péniszről
 • Hogymondom - szleng szótár
 • Nagyítás pénisz ingyenes

Editorok figyelmébe A frissen szerkesztett bejegyzések az editorok várólistáira kerülnek. A szerkesztőkön és a szerzőn kívül más nem láthatja őket addig, amíg nem gyűjtöttek be legalább négy editori szavazatot nincs jelentősége, hogy az értékelés "oké" vagy "gáz", a lényeg, hogy négy szerkesztő értékelje a bejegyzést.

Más részről egy bejegyzést elég három szerkesztőnek lehúznia a klotyón ahhoz, hogy majdnem biztosan ne kerüljön ki az oldalra azért majdnem, mert a moderátorok még egyszer elbírálják a sorsát.

húsos pénisz a gyakori merevedés előnyös

A klotyó használatához vedd figyelembe a következőket: 1. Publikálhatjuk hírességek, közéleti személyiségek neveit, de nem tehetjük közzé az olyan bejegyzéseket, amelyek magánszemélyek nevét, adatait tartalmazzák. Tehát közzétehetünk pl.

húsos pénisz óralánc felállítása

Pély Barna nevét tartalmazó bejegyzést, mert ő ismert zenész, de el kell vetni a "barátnőm Fehér Anna, lakik Miskolcon itt és itt, mobilszáma Ugyanez az elv alkalmazandó intézményekre, vállalkozásokra, csoportokra: ha széles körben ismert, publikálható; ha ismeretlen, akkor nem. Közzéteszünk faji és szexuális tárgyú bejegyzéseket pl. Arra ott van a lekonyuló hüvelykujjad.

húsos pénisz a fiúknál milyen péniszt szeretnek a lányok

Ne húzz le a klotyón valamit csak azért, mert nem találod elég "szlengesnek" vagy mert szerepel húsos pénisz "normális" szótárban. Ha valaki használja azt a szót, az az ő saját szlengjének minősül. Ne húzz le a klotyón olyan bejegyzést, amelyben helyesírási hibákat, elütéseket vélsz találni.

 1. Hogyan lehet egy nőt erekcióba hozni
 2. Felkészülés izgalom nélküli erekcióra
 3. 24 éves rossz merevedés
 4. Mi a különbség a hús pénisz és a vér pénisz között? A nők melyiket szeretik jobban?
 5. Az átlagos péniszméretet évtizedek óta kutatják - Dívány
 6. Pénisznövekedés ami befolyásolja
 7. Erekció fájdalomkezeléssel

Sajnálatos, ha valaki nem tud helyesen írni és szabatosan fogalmazni, de ettől függetlenül az általa szolgáltatott információ még lehet hasznos. Vicc, szarkazmus, irónia szerepelhet bejegyzésekben, de csak akkor, ha nem túl húsos pénisz a közösség, amely értheti tehát kár olyan poént közzétenni, amin csak maréknyi "beavatott" tud derülni, mert kizárólag ők tudják, hogy miért is vicces.

húsos pénisz merevedés hosszú fityma

A nyilvánvaló hülyeségeket, a csupa nagybetűvel vagy idegen nyelven írt definíciókat, öncélú, önmagukba forduló magyarázatokat nyugodtan húzd le a klotyón. Húzd le a klotyón az olyan bejegyzéseket, amelyek olyan reklámot vagy hirdetést tartalmaznak, amely egyértelműen nem lehet a definíció része.

Ha egy bejegyzést valószínűtlennek, humbugnak találsz, de maga a definíció szórakoztató és nincs ellentmondásban a fentebb vázolt irányelvekkelakkor nyugodtan engedd át. Körülbelül ennyi.

Ciki a kicsi Pénisz? Mekkora is számít kicsinek?

Jó szórakozást!

Lásd még