Lehajló pénisz. Kapcsolódó kérdések:

A pénisz görbülete: a patológia jellemzői és a korrekciós módszerek - Nők

Mérnöki tanulmányt végeztünk a hemodinamikai adatok és a pénisz lökőerő értékeinek összehasonlítására.

lehajló pénisz

Módszerek: Dinamikus infúziós farmakokavernoszometriás vizsgálatokat végeztek 21 impotens betegben 43 éves korban, 24—62 év között a pénisz erekció során a hemodinamikai értékek, a pénisz lehajló erők és azok meghatározó tényezői tekintetében: intracavernozális nyomás, erekciós szövet mechanikai tulajdonságai és pénisz geometriája.

Eredmények: A 21 betegnél több betegben találtak eltéréseket, akik normális hemodinamikai értékeket mutattak alacsony áramlási-fenntartási és magas egyensúlyi intracavernozális nyomásde megnövekedett cavernosális megfelelési értékeket és csökkent péniszlehúzó erőket.

lehajló pénisz

Ezek az adatok lehajló pénisz jelentették, hogy a barlanglaki megfelelőség több tényezőtől, nemcsak az egyensúlyi intracavernozális nyomástól függ. Következtetések: Az egyedüli intracavernozális nyomással korrelálódó hemodinamikai mutatók nem jelzik a pénisz lökőerejét, mivel ez utóbbi nemcsak az intracavernozális nyomáson, hanem a pénisz geometriáján és az erektilis szöveti tulajdonságokon is függ.

lehajló pénisz

A legmegfelelőbb szöveti tulajdonság a megfelelő pénisz lehajló erők előrejelzésében a barlangnyílású bővíthetőség. Javasolt egy új impotencia osztályozási rendszer és diagnosztikai algoritmus, amely a pénisz merevségét meghatározó tényezőkön és nem kizárólag a hemodinamikai válaszokon alapul.

lehajló pénisz

Népszerű Kategóriák.

Lásd még