Merevedés fáj, A férfiaknál szex közben jelentkező fájdalom | sananna.hu

Barlangostest-gyulladás

merevedés fáj

Tünet vagy betegség? A merevedési zavar Tünet vagy betegség?

merevedés fáj

A merevedési zavar Kevés olyan dolog tudja csökkenteni egy férfi önbecsülését, mint a szexuális teljesítőképességének a romlása, vagy annak teljes hiánya. Ennek a képességnek az elvesztése jelentősen meghatározza a férfi életminőségét mind pszichés, mind fizikai értelemben.

merevedés fáj

Érdemes figyelembe venni, hogy a potencia zavar komoly intőjel lehet, ugyanis hátterében gyakran húzódhatnak meg komolyabb szervi megbetegedések. Sokszor egy egyszerű szűrővizsgálat fényt deríthet a társbetegségre, amely a potencia zavarokat okozhatja, így mindenképpen javasolt felkeresni a szakorvost, elkerülve ezzel a későbbi szövődmények kialakulását. Mit jelent a merevedési zavar?

merevedés fáj

Merevedési zavarnak erektilis diszfunkciónak, potencia zavarnak definiáljuk azt az állapotot, amikor a merevedés fáj tartósan, huzamosabb időszakon át képtelen a szexuális aktushoz szükséges merevedés elérésére, illetve annak megtartására. Ha a merevedési zavar nem csak hátráltatja, hanem lehetetlenné teszi a szexuális aktus megvalósulását, impotenciáról beszélünk.

merevedés fáj

A merevedési zavarok mértéke különböző lehet: Merevedési zavar.

Lásd még