Műpénisz otthon, Dobozból előugró műpénisz - sananna.hu

Banántól a súrolókeféig – szexjátékot házilag!

Tweet Hallottunk már házi készítésű szexjátékokról…? Márpedig vannak. Sőt, igen könnyen elérhetőek.

műpénisz otthon

Hogy hogyan.? Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Sőt, ezek a szexjátékok talán még inkább igazodnak az igényeinkhez, mint a mások által tervezettek és készen kaphatóak. Hiszen mi magunk igazítjuk őket az elvárásainkhoz! Képzelőerő mindenesetre műpénisz otthon kell hozzá túl sok, hogy tudjuk, mi hová kerüljön, hogy az műpénisz otthon legjobb legyen…kezdve a banántól a szilikon súrolókefékig.

műpénisz otthon

Alább kaphatunk néhány ötletet. A kedvenc zöldségek Nehéz nem a hímvesszőre asszociálni bizonyos zöldségek láttán. Hogyan változtassuk kedvenc zöldségünket a legkedvesebbé…? Például a kígyóuborka: egyenesen tökéletes, sőt tökéletes méretűre is hámozhatjuk.

Vélemények Dobozból előugró műpénisz. Vigyél egy kis izgalmat az ajándékozásba! Garantáljuk, hogy szem nem marad majd szárazon de nem a meghatottság miatt! Első ránézésre olyan, mint egy szimpla mogyoró, vagy pisztácia… de amint a gyanútlan áldozat kinyitja nem a mogyoró fog kipattanni belőle, hanem egy hatalmas műpénisz!

Van, aki egy kicsit megfőzve találja a legkellemesebbnek, mert kissé megpuhul. Kísérletezhetünk a hőmérsékletével és a szerkezetével is. A banánt hámozatlanul gumióvszerbe gyömöszölhetjük, sőt, ha kissé fel akarjuk melegíteni, arra kiváló a mikró, egy kis hűtésre pedig a hűtőszekrény.

műpénisz otthon

Ezeket a házi szex játékokat azonban csak a hüvelyi behatoláshoz használjuk! Nem biztonságosak az anális próbálkozásokhoz. A répa is könnyen beszorulhat Jó tanács, hogy tegyünk mindenre óvszert, mielőtt a testünkbe juttatjuk!

Kategóriák

Mibe dugjam bele…? Az Amerikai pite óta tudjuk: a fiatal férfiak akár gyümölcsöt, párnát, lufit, sőt mindenféle tésztát kipróbálnak házi szexjátékként.

A házi készítésű maszturbációs játékokat illetően gyakorlatilag végeláthatatlan a kínálat, megunni sem lehet. Válasszunk egy kedvenc gyümölcsöt, és faragjuk ki — de egy kis műanyag zacskó, prosztatagyulladás és merevedési tünetek egy wc-papír guriga óvszerrel is kiváló segítő társ lehet az önkielégítésben.

műpénisz otthon

Kerüljük azonban a magas savtartalmú gyümölcsöket, mert irritálhatják a pénisz csúcsán a húgycső nyílását. Az olyan dolgokat is kerüljük, amelyek a bőrt megsérthetik.

műpénisz otthon

Egy avokádó például jó lehet, az ananász már kevésbé. Ha kartonpapírt használunk, győződjünk meg róla, hogy nincsenek éles részei, hiszen ezen a helyen aztán végképp nem vágyunk rá, hogy megvágjuk magunkat! Drága helyett egyszerűt… A dildo felkötők vagy strap on néven ismert heveder szexjátékok igen drágák lehetnek.

  • Dobozból előugró műpénisz - sananna.hu
  • Segédeszköz házilag ( dildo / műpunci) - Index Fórum
  • Ричард с крайней заинтересованностью следил за повествованием Николь и ни разу не проявил даже капельки ревности.
  • Műpénisz - Nőknek - 18+ | sananna.hu
  • И потому инопланетяне сотворили ей подругу по твоему образу.
  • Hogyan készítsek otthon műpéniszt? Vagy van olyan boltban kapható tárgy ami

S miközben ez a szexjáték valóban egyike azoknak, amelyek az ember fantáziáját leginkább izgatják, találékonysággal valódi helyettesítőket fedezhetünk fel: máris kész a szexjáték otthonra. A legegyszerűbb módja ennek a szűkös, passzos férfi alsóneműmelynek nyitott redői vannak elöl.

Puha kötelet, hosszú sálat, vagy feszes, de rugalmas szövetet is használhatunk helyette. Műpénisz otthon egy ollóra van szükségünk, esetleg egy kis varrásra a nyílás körül, hogy megakadályozzuk a szakadást.

műpénisz otthon

A köthető hevederek arra valók, hogy ne kelljen tartani a dildót, de tulajdonképpen bárhová köthető, akár egy tárgyhoz is, nem muszáj a nemi szerv környékére erősíteni. A legfontosabb, hogy biztonságos legyen, a vérkeringés pedig megfelelő, noha valójában nincs sok módja annak, hogy egy házi készítésű hevederrel megsértsük magunkat.

Műpénisztörténelem: Ilyen segédeszközöket használtak a nők az évszázadok során Szabados Dániel Holott igazából egyidős az emberiséggel: a nők is mindig használtak segédeszközt a férfiúi szervek pótlására — vagy épp mellé.

Ne legyen túlságosan laza sem az illesztés, mert ha a dildó véletlenül rossz pillanatban esik le, fájdalmat okozhat.

Lásd még