Átlagos péniszátmérő

Szimpatika – A tiéd mekkora?
  • Megvan, mekkora az átlagpénisz mérete - HáziPatika
  • Ez az egyetlen helyes módja a pénisz megmérésének | hu
  • Szimpatika – A tiéd mekkora?
  • A pénisz szélességének megnagyobbodása

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak. Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat átlagos péniszátmérő kiderült, a kívánatos pénisz-méret "enyhén az átlagos feletti".

Mekkora az ideális?

átlagos péniszátmérő jelent egy nagy pénisz

A kutatók szerint a válaszadás jelentős mértékben függött attól, milyen párkapcsolatban él az illető nő. A férfiak általában attól félnek, hogy hímvesszőjük kisebb, vagy kinevetik őket egy szexuális aktus közben, ám a tanulmány szerint ez a nők számára nem a szex legfontosabb eleme. A petyhüdt és a kisebb péniszeket illetően sok esetben csak önmérésekre lehet hagyatkozni, mekkora lehet a merev hímtag mérete.

Az apaság ma már 99 százalékos bizonyossággal megállapítható. Egyáltalán, hogyan kell megmérni féri nem szervet? Az eddig legátfogóbb, szexualitással foglalkozó, a szexuális szokásokat feltérképező vizsgálatot Amerikában végezte Alfred C. A híres Kinsey-jelentésre azóta is rengetegen hivatkoznak, amikor a témáról szó esik.

Kevés klinikai vizsgálat folyt ebben a témakörben. Ez arra is utal, hogy sok népnél még mindig tabuk övezik a férfi szexualitást, még akkor is ha orvosi vizsgálat tárgya lenne.

átlagos péniszátmérő hogyan kell meghúzni a péniszét

Műpéniszt vetettek be a kutatók A kutatók modellek segítségével próbálták meg felkutatni, milyen lenne a nők számára ideálisnak tekinthető merev péniszméret és alak. A modelleket 75 nőnek mutatták meg, azzal a kéréssel, hogy válasszák ki számukra, melyik lenne az optimális méret 1.

A válogatást követően a vizsgálatban részt vevő nőkkel kérdőíveket is kitöltettek.

átlagos péniszátmérő növelje meg a péniszet károsodás nélkül

A kérdések között szerepelt a péniszméret, a nők szexuális "előtörténete", jelenlegi szexuális élete, orgazmuskészsége, nedvesedési hajlama, az aktus közben érzett fájdalom stb. Ezután egy tíz perces számítógépes tesztet végeztek, felidézték a korábban optimálisnak tartott hímvessző adatait. Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek, csak az érdekesség kedvéért néhány adat: hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm.

Egy éjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm.

  • Az átlagos péniszméretet évtizedek óta kutatják - Dívány
  • Megvan, mekkora az átlagos pénisz | Az online férfimagazin
  • Mekkora a tökéletes pénisz? - EgészségKalauz
  • Ekkora az ÁTLAGOS és ekkora az IDEÁLIS pénisz
  • Átlagos pénisz méret - PHALLOSAN forte
  • Múmia merevedésre

Mégis a méret a lényeg? Akár hosszú távú, akár egyszeri partner esetében.

Mekkora egy átlagos pénisz mérete? A méret a lényeg?

Talán a különbség — és számunkra újdonság — abból fakad, hogy a rövid távú kapcsolatok esetén jobban kedvelik a kissé nagyobb méretet, feltehetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt. Hosszú távú partnerkapcsolatban azonban a kisebb méret is megfelel, a nő számára ez komfortosabb, átlagos péniszátmérő itt számukra kevésbe fontos a férfiasság nagysága.

Hogyan kell helyesen lemérni a péniszed? Neked mekkora? The GFH Pénisz Akadémia

Lásd még