Törpe pénisz, Mekkora a tökéletes pénisz? - EgészségKalauz

Ha megkérdeznek bennünket a pénisz méretéről, mi lányok mindig azt mondjuk, nem a méret a smiley a péniszért. De azt gondolom, többnyire hazudunk.

törpe pénisz

Hisz dehogyisnem számít. Ebben is, mint sok minden másban az átlagos a jó. Kicsit kisebb és kicsit nagyobb elmegy, a túl kicsi kiábrándít bennünket, a túl nagy pedig megijeszt.

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak. Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat eredményeként kiderült, a kívánatos pénisz-méret "enyhén az átlagos feletti". Mekkora az ideális? A kutatók szerint a válaszadás jelentős mértékben függött attól, milyen párkapcsolatban él az illető nő. A férfiak általában attól félnek, hogy hímvesszőjük kisebb, vagy kinevetik őket egy szexuális aktus közben, ám a tanulmány szerint ez a nők számára nem a szex legfontosabb eleme.

Vagy nem így van? Nem is egy olyan ismerősöm van, aki került már olyan szituációba, mikor az intim együttlét amiatt hiúsult meg, hogy a srácnak törpe pénisz nagy volt a mérete!

 1. О Патрик, - проговорила она, по ее щекам бежали слезы, - октопауки похитили Элли.
 2. Gyenge merevedés 60 éves
 3. A pénisz megnagyobbodás legújabb módszerei
 4. Mit kell tenni, ha az erekció alábbhagy
 5. Элли и Эпонина настолько перепугались, что промолчали целых десять минут.
 6. A kicsi, a nagy, a törpe és az óriás – ki mondta, hogy nem számít a méret? | KissEmese
 7. Элли.

Túl nagy! A problémákat ugyanis legfőképp ez okozza. Sok nőnek problémát okoz már maga a látvány is.

Mi a kis pénisz szindróma?

Emiatt a nedvesedés sem indul be rendesen,és ez akadályozza a jó nemi kapcsolatot, fokozza a problémát. Az extrém nagy törpe pénisz rendelkező férfiaknak, bár biztos van, aki másképp hiszi, szintén nincs könnyű helyzete.

törpe pénisz

Nos, mivel nekem is extrém méretű férfiasságom van, így a párkeresésben is muszáj ilyen nőket keresnem. Sajnos ez életem legnehezebb feladata.

Keresés a playeren

Sok mindent elértem az életben, de a szexuálisan megfelelő nő megtalálása az igazán nagy kihívás. Sok nő szereti vagy álmodozik nagyméretű falloszról, de nem ekkoráról. Amikor egy új ismeretségnél a szexre kerül a sor, a legtöbben csak izgatottan, döbbenten nézik, bámulják, de még kipróbálni sem merik. Akivel meg végre sikerül a szex, azzal meg a mennyiséggel van problémám, mivel őket nagyon megviseli  a méretem, s így nem bírnak annyit szexelni, amennyi az igényem.

A kis pénisz szindróma előfordulása és okai

A legtöbben a nagy méret esetében mindig csak a hosszra gondolnak, pedig a hossz problémája megoldható segédeszközökkel, hogy ne sértsem fel a nő méhszáját. De az igazi probléma a vastagság.

Hiába tartotta hónapokig titokban, Eszenyi Enikő tudta, hogy egy valaki biztosan lebuktatja az Álarcos énekesben Kukoricacső Ez az XXL méretű nemi szerv szinte beárnyékolja az egész hálószobát! Minden normál méretű pénisz kb. Nem csoda, hogy a gazdája legszívesebben közszemlére tenné, hogy mindenki megcsodálja.

Nyilván minden nő tágul valamennyire, de nagyon kevesen képesek igen nagy átmérőre kitágulni, mert a fájdalom közbelép, még totál felizgatott esetben is. Ezért én folyton keresek.

A világ legnagyobb pénisze fél méteres és tulaja nem hajlandó megválni tőle player.

Aki a tágulással járó nagy fájdalmat is elviseli, sőt élvezi az ezzel járó nagy kéj érdekében. A tágításban igen magas szintre fejlődtem, kénytelen voltam megtanulni, ha szexelni akartam. Ez a folyamat sok odafigyelést, türelmet igényel mindkét fél részéről.

De vajon hol lehetnek azok a nők, akik olyan férfivel lehetnek boldogok, akinek minél vastagabb a mérete? A kioktatásoknak, amiket életemben már kaptam, se szeri, se száma: biztos nem voltak az eddigi nők rendesen felizgatva, vagy miért nem próbálom olyan nőkkel, akik már több gyereket szültek, vagy extrém nagy gyereket szültek vagy pornósokkal, stb.

Fontos dolgok

Számomra ezek már unalmasak, ezeken mind túl vagyok. Én nem ezt keresem, hanem a nőt, aki tényleg az extrémre vágyik!

 • Ismerje meg párja péniszét - ha erre a növényre hasonlít, ezt tudja vele csinálni - Blikk
 • Eivissa
 • Velvet - Blogok - 10 jel, ami elárulja, hogy egy pasinak kicsi pénisze van
 • Miért görbült a pénisz
 • Kis pénisz szindróma tünetei és kezelése - HáziPatika
 • Mit kell tenni, ha a gyermeknek merevedése van

Egyébként, hölgyeim, várja a vállalkozó kedvűek levelét, de csak azokét, akiknek nem törpe pénisz okoskodásban nagy a szája, hanem egyéb méreteik nagyok! És persze nem riadnak meg a nagyon extrém mérettől!

törpe pénisz

És, hogy mi az ideális méret? Íme egy táblázat, ami A www. Felfelé a kerületet mutatja centiben ezt 3,gyel kell osztani, hogy megkapjuk az átmérőt! A — ideális tökéletes B — nagyon kielégítő, de nem ideális C — kielégítő.

Lásd még