Valerian erekció

Alvás - Csomagolás - 1 hónap

A merevedési zavarok okai és kockázati tényezői by Michael Bihari, MD; Ellenőrzött orvos által ellenőrzött Share on Facebook Share on Twitter Az erekciós diszfunkció lehetséges okainak vizsgálata során fontos megérteni, hogy gyakran több tényező van jelen, vagy amint az amerikai Urológiai Társaság azt állítja, "az erekciós funkció az érrendszeri, neurológiai, hormonális és pszichológiai tényezők.

Közös okok Csak orvos tudja megerősíteni a merevedési zavar okait.

Related Content

Gyakran előfordul, hogy az alapbetegség vagy állapot hibás lásd alább. De ezek valerian erekció egy vagy több is valószínűleg játszani fog: Kor A kutatások azt mutatják, hogy általában a férfiak több szexuális problémát tapasztalnak az életkorukban.

Az es Massachusetts-i férfiöregedési tanulmány például azt állapította meg, hogy az impotencia előfordulási gyakorisága 5 százalékról 15 százalékra emelkedik, ahogy az életkor évre nő.

A jó hír az, hogy az ED és egyéb szexuális problémák nem tűnnek elkerülhetetlennek, mivel a férfiak életkora.

valerian erekció

Gyakran előfordul, hogy az idősebb férfi elkezdi ezeket a problémákat, hogy krónikus állapotban van, amely növeli az ED kockázatát, vagy azért, mert olyan irányítható életmódbeli szokásokkal foglalkozik, amelyek magasabb kockázatot jelentenek. Más szavakkal, teljesen lehetséges, hogy egy ember elkerülje az impotencia lehetséges okait, fizikai egészségével és mentális jólétével, ahogy idősebb lesz.

Kedves Reménysugár! Köszönöm a visszajelzést, remélem, hamarosan jobban érzi majd magát! Üdvözlettel: Andrea

Gyógyszerek és kezelések Bizonyos gyógyszerek gátolhatják az idegi impulzusokat vagy a pénisz véráramlását. Valójában az ED egyik oka annak, hogy néhány ember abbahagyja a gyógyszeres kezelést olyan körülmények között, mint a magas vérnyomás és a depresszió. Az impotenciával kapcsolatos gyógyszerek listája hosszú, és egyes gyógyszerek nagyobb valószínűséggel okoznak ED-t, mint mások.

Fresh articles

Ha az Ön által szedett gyógyszer nem szerepel az alábbi listán, de az impotenciával küzdenek, forduljon orvosához. Hasonlóképpen, ha egy férfi és partnere bajban vannak a kapcsolatukban, az érzelmi és szellemi stressz szenvedhet a szexuális működésben.

Az ED-vel kapcsolatos egyik gyakori eljárás a prosztatarák kezelésére szolgáló műtétamely értelme annak, hogy milyen közel áll a prosztata péniszéhez. Egy másik típusú műtét, amely néha megnöveli az impotencia kockázatát, a vastagbélrák kezelése, amely során a vastagbél vastagbél egy részét műtéti úton eltávolítják a daganattal együtt.

Bande dessinée

Az eljárás egyes változatai nagy valószínűséggel okoznak ED-t: Bal hemicolektomia a vastagbél bal oldali része eltávolítása Abdominoperinealis resectio a végbél és az anus eltávolítása Proctectomia a végbél eltávolítása Egyes esetekben a bélműködés által okozott ED a probléma a bőrérzet elvesztésének eredménye.

Más esetekben a sacrális reflex a motor válasz, amely szabályozza mind az anális sphincter, mind a medencefenék izmait. Ráadásul a nagy műtéten átesett trauma olyan stresszt okozhat, amely közvetlenül zavarja a szexuális funkciókat. Sérülés A medence idegeinek, artériáinak vagy vénáinak sérülése szexuális problémákat okozhat. A gerincvelő sérülésekkel rendelkező férfiak például fokozzák a merevedési és ejakulációs problémákat.

A gerincvelő sérülése azonban nem feltétlenül tiltja a szexuális funkciót. Néhány ember, akik teljes gerincvelő sérülést tapasztalnak, még élményt és orgazmust tapasztalnak a nem genitális stimulációtól. Ezenkívül a vágy és az érdeklődés valószínűleg nem befolyásolja a gerincvelő sérülését. Betegségek és állapotok Ismételten az ED ritkán fordul elő önmagában. Gyakran egy másik egészségügyi probléma eredménye. Cukorbetegség és szívbetegség A májkárosodásban szenvedő férfiaknál gyakori az 1.

Egy es tanulmány szerint a cukorbetegek több mint fele kifejleszti az ED-t. Ennek oka: A cukorbetegség által okozott emelkedett vércukorszint a szervezetben, beleértve a péniszben lévőeket is, károsítja az ereket és az idegeket. Minél hosszabb ideig embernek van cukorbetegsége, annál valószínűbb, hogy kifejleszti az ED-t, különösen akkor, ha vércukorszintje nem szabályozható.

A kísérő szívbetegségek szövődményei, mint a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint valerian erekció szerepet játszhatnak az impotenciában. Egy cukorbeteg ember, aki szintén dohányzik, növeli az ED fejlődési kockázatát. A szívbetegség és a cukorbetegség gyakran összefüggésbe hozható, mivel a valerian erekció sérülés a cukorbetegség szövődménye is.

A koszorúér-betegség önmagában is befolyásolja a szexuális működést, de a merevedési zavarok kilencszer nagyobb valószínűséggel fordulnak elő mind a koszorúér-betegségben CAD és a cukorbetegségben szenvedő férfiaknál, mint a CAD-t nem tartalmazó cukorbetegeknél.

A krónikus diszfunkció annyira elterjedt mind a koszorúér-betegségben, mind a cukorbetegségben, hogy kockázatos tényező lehet mindkettő számára.

Magas vérnyomás Tekintettel arra, hogy az erekció a pénisz megfelelő véráramlásától függ, könnyű látni, hogy a szívelégtelenség és a szív- és érrendszer más struktúráit valerian erekció állapotok vagy orvosi problémák hatással lehetnek a merevedési funkcióra.

Ez különösen igaz a magas vérnyomásra magas vérnyomás.

Bár a tudósok nem értik pontosan, hogy ez a körülmény hogyan vezethet ED-hez, az egyik elmélet az, hogy a magas arteriális nyomás a pénisz kis ereiben mikroszkópos könnyeket okozhat az edény falaiban. A könnyek javításának folyamata során az artériák vastagabbak és kevésbé képesek ellátni a szükséges vért a pénisz spongyos, merevedési szövetére. Vannak olyan bizonyítékok is, hogy a magas vérnyomású férfiak alacsonyabb spermiumszámmal és tesztoszteronszinttel rendelkeznek, mint valerian erekció normál vérnyomású férfiaknál, ami viszont csökkentheti a hormonális reakciókat a szexuális ingerlésre.

Alacsony nitrogén-oxid-szint: Egyes vizsgálatok kimutatták, hogy az idő múlásával a hosszú távú magas vérnyomással rendelkező férfiak kevesebbet valerian erekció, ami enyhíti az ereket.

A merevedési zavarok okai és kockázati tényezői

A merevedési zavar akkor jelentkezhet, ha nincs elég nitrogén-monoxid ahhoz, hogy elegendően lazítsa meg a péniszben lévő ereket, és lehetővé tegye a vér számára a pénisz feltöltését. Vénás szivárgás: Az erekció fenntartása érdekében a vérmennyiséget meg kell adni és a péniszben kell maradnia. Néhány kutatás azt sugallja, hogy a magas vérnyomású férfiaknak nehézségei lehetnek az erekció fenntartásában, mert a megnövekedett nyomás a pénisz erekciós szövetéből és a vénákba kerül.

valerian erekció

Ebben az elméletben a vénák kis zárószelepein lévő valerian erekció erősebb, mint az erek ellenállóképessége, ami azt jelenti, hogy az erek nem szoríthatók szorosan ahhoz, hogy megakadályozzák a vér átadását a péniszből. Pszichológiai körülmények Számos pszichológiai aggodalom kapcsolódik a szexuális funkciók problémáihoz férfiaknál.

A depresszió, a szorongás, a poszttraumatikus stressz rendellenesség PTSDsőt a haraggal kapcsolatos problémák mind a vágy, a merevedési funkció és az ejakuláció problémáival kapcsolatosak. Egyéb aggodalmak Számos egyéb feltétel és betegség is van, amelyek befolyásolhatják a szexuális funkciókat a férfiaknál, ami olyan problémákhoz vezethet, mint az ED.

valerian erekció

Valerian erekció között szerepelnek: Húgy- és veseelégtelenség: A húgyúti tünetekkel küzdő férfiaknál az erekciós problémák aránya háromszoros, mint a férfiak nélkülük. Ez magában foglalja az olyan problémákat, mint a hiperaktív húgyhólyag, valamint az alsó húgyúti tünetek. Krónikus neurológiai megbetegedések: Parkinson-kórbanepilepsziában, stroke-ban és szklerózis multiplexben szenvedő férfiaknál gyakoribb az ED és egyéb szexuális diszfunkció.

pszichoterápia és pszichiátria szakorvosa

Ezek a feltételek zavarhatják az agy és a pénisz közötti idegi jeleket. A New York-i Sinai Medical Center megállapította, hogy az erekciós rendellenességben szenvedő férfiak több mint kétszer akkora valószínűséggel rendelkeznek az OSA-val szemben, mint az ED nélkül. Életmód tényezők Az erekciós diszfunkció sok lehetséges oka közül néhány teljesen kiküszöbölhető.

Erekciót gátló érzelmek -- lélektani okok a merevedési zavar mögött

Rekreációs drogok Idővel az illegális és szabadidős drogok súlyos károkat okozhatnak az erekben, ami néha állandó erectilis diszfunkciót eredményezhet. Ezek tartalmazzák: Alkohol Nikotin a dohányzás és a füstmentes dohány között Az amfetaminok, például a dextrin dextroamphetamin Barbiturátok, mint a fenobarbitál.

Lásd még