Donor péniszek, Jönnek a laboratóriumban növesztett péniszek - HáziPatika

donor péniszek

donor péniszek reggeli merevedés jön

A Stellenbosch Egyetem közleménye szerint az egyetem és a fokvárosi Tygerberg kórház együttműködésében tavaly december én kilencórás műtét során halott donortól származó hímtagot ültettek át egy 21 éves férfira, aki három évvel korábban egy elfuserált körülmetélési rítus következtében veszítette el nemi szervét. Az orvosok nagy meglepetésére a páciens már három hónap alatt visszanyerte minden urológiai és reprodukciós képességét, messze donor péniszek a várakozásokat — közölte Andre van der Merwe, a sebészcsoport és az egyetem urológiai tanszékének vezetője.

Mint mondta, az eredeti célkitűzés az volt, hogy a páciens két éven belül tudja teljes donor péniszek használni új szervét.

donor péniszek erekció 50 év

A decemberi transzplantáció az első volt egy kísérletsorozatban, amelyben további kilenc hasonló átültetést terveznek a Dél-afrikai Köztársaságban. Az efféle transzplantációkra Dél-Afrikában nagyobb szükség van, mint a világ más részein, mert az országban évi átlagban becslések szerint fiatal férfi veszíti el nemi szervét orvosi beavatkozások, mindenekelőtt a hagyományos afrikai beavatási szertartás körülmetélés szövődményeként.

Férfi intimplasztika

A gyakorlat nemcsak csonkolódást, hanem halált is okoz: és között fiatal férfi halt bele a felnőtt korban végrehajtott körülmetélés szövődményeibe. A fokvárosi páciens, a meg nem nevezett 21 éves férfi nemi szerve is egy ilyen rituálé következtében fertőződött el, emiatt amputálni kellett.

donor péniszek miért nincs többé merevedés reggel

Mint közölték, a meg nem nevezett elhunyt donor több más testrészét is felhasználták transzplantációra. A Dél-afrikai Köztársaság történelmileg úttörő szerepet játszik a szervátültetésekben: ben egy fokvárosi kórházban hajtotta végre a világ első szívátültetését a legendás Chris Barnard professzor.

A dél-afrikai egyetem tudomása szerint Kínában ben már végrehajtottak egy hímvessző-átültetést, ám az sikertelennek tekinthető, mivel a páciens két hét után az új szerv eltávolítását kérte az orvosoktól pszichés okokból.

donor péniszek nőhet a pénisz az élet során

Ezek is érdekelhetik.

Lásd még