Mellékhatás merevedés. Gyógyszerek

Merevedési zavar

mellékhatás merevedés

A rákos beteg fölé hajolt az ápoló, és elővett valamit. Aztán olyat tett vele, amit mindenki kamerázni kezdett Egy cukorbetegségre szedett gyógyszerről nemrégiben kiderült, hogy mellékhatásként tágítja, ellazítja a pénisz ereit, ezáltal segíti a véráramlást, azaz a merevedés létrejöttét. Mindenesetre hamarosan aternatívaként lehet számon tartani ezt az mellékhatás merevedés szert.

mellékhatás merevedés

Létjogosultsága kétségtelen, ugyanis — bár ez a tény nem teljesen közismert — a kék pirula, illetve a hasonló képességű narancssárga pirula az érintett urak 30 százalékánál nem hat. Ők kénytelenek a közvetlenül a péniszbe injektálható szerhez folyamodni, vagy a látványában nem éppen vágyserkentő pénisz pumpát segítségül hívni.

Az új oldaláról bemutatkozó diabétesz gyógyszer a cukrosoknál hatékonyan csökkenti a vér glukóz szintjét, nem mellesleg az étvágyat és a vérzsírszintet is.

Ha a páciensek által az eddigiekben jól tolerálható gyógyszer a további humánkísérletekben is bizonyít, nem kell majd egy vagyont költeniük az uraknak legnemesebb tagjuk teljesítményének fokozására.

mellékhatás merevedés

Lásd még