Péniszpumpa káros, Mi is az a péniszpumpa? - Napidoktor

péniszpumpa káros

Mire képes ez a leginkább szexboltban fellelhető eszköz, melyet az erekció előidézésére hoztak létre? Lehet-e ártalmas a péniszpumpa?

Mi is valójában a péniszpumpa?

Gyakori kérdések a péniszpumpákkal kapcsolatban

Sokak fantáziáját izgatja — de mi is valójában a péniszpumpa? A szexuális segédeszközt szexboltokban lehet beszerezni.

 • Ha hirtelen elveszett egy merevedése
 • Péniszpumpa - vajon tényleg működik?
 • Attól, amitől az erekció fokozódik
 • Péniszpumpa kisokos - 7 dolog amit a péniszpumpákról tudnod kell
 • Mitől lehet zsibbadni a pénisz
 • mire jó a péniszpumpa és hogyan használd? | Intim Kuckó szexshop
 • Jó módszer a pénisz növelésére

Arra fejlesztették ki, hogy előidézze az erekciót. Számos különböző fajtája van, de az alap modell egy szűk műanyag hengerből áll, csőből, amely egy pumpához kapcsolódik — utóbbi úgy néz ki, akár egy izzó, de hasonlíthat pisztoly markolatra is.

Vannak másfajta eszközök is, így a vákuum pumpák vagy vákuum erekciós eszközök, melyek klinikailag teszteltek és orvosnál érhetők el — a merevedési problémák kezelésére hozták létre őket.

péniszpumpa káros

Ugyanaz a felépítésük, de biztonságosabbak lehetnek. Mégis, hogyan zajlik egy péniszpumpa működése? A csövet a péniszre kell illeszteni és szorosan tartani a test mellett.

péniszpumpa káros

Fontos, hogy a záródás megfelelő legyen — a vízalapú síkosító egyébként sokat segíthet. A péniszpumpa használata során akad olyan férfi, aki zavarónak találja a szeméremszőrzetet, mások nem tartják problémának.

 • Srác fasz pufók
 • Mi is az a péniszpumpa? - Napidoktor
 • Hogy áll a pénisz megnagyobbodása
 • Péniszpumpák | Kapszula Center
 • Zuhanó erekció óvszerben
 • Melyik pénisz lányok kedvelik jobban

Amikor a pumpát biztonságosan elhelyeztük, a pumpálás történhet kézi vagy elektromos módon. A csőből a pumpálás levegőt szív ki, vákuumot hozva létre ezzel.

Navigációs menü

Hatása olyan, mint amikor vér tolul a péniszbe, és létrejön az erekció. De milyen eredménnyel jár a péniszpumpa használata?

Sokak fantáziáját izgatja a péniszpumpa, amit a szexboltokban lehet beszerezni, de csak óvatosan szabad használni. A kíváncsi természetű emberek fantáziáját régóta izgatja, hogy mi lehet az a péniszpumpa, amivel a férfiak elérhetik, hogy erekciójuk legyen. Ez a szexboltokban kapható kellék nem igazi játékszer, hanem megoldás azok számára, akik merevedési zavarral küzdenek.

Ha egy férfi alkalmazza, csaknem minden esetben létrejön az pénisz kötelek, de vannak a működéssel kapcsolatosan problémák is. Ilyen például, hogy ha egyszer eltávolítják a péniszpumpát, és a férfi nincs elég péniszpumpa káros állapotban, vagy problémái vannak az erekció megtartásával, az erekció megszűnhet.

Tartalomjegyzék

Arra nincs bizonyíték, hogy a péniszpumpa tartós erekciót okoz. Arra viszont van, hogy a vákuum pumpák, ha azokat ún. Ezek az eszközök kimentek a divatból, péniszpumpa káros megjelent a Viagrade viszonylag biztonságosak maradtak, és kevésbé invazív módon idézik elő, valamint tartják meg az erekciót. A vákuum legnagyobb hátránya, hogy kellemetlenségnek tűnhet az ágyban, valamint kérdéses a hatása a szexuális együttlétre.

Más testrészekre is használható?

péniszpumpa káros

Vannak, akik a péniszpumpa használatát más testrészeken is kipróbálják mellbimbón, csiklónmindenhol, ami érzékeny. Ezek ugyanazon elv alapján működnek, mint a péniszpumpa. A vérbőség előidézésével változik meg az érzés az adott testrészben.

Az alapok röviden:

Van, aki magát a pumpálást kedveli: a pumpa eltávolítását követő érzést úgy írja le, mint egy kellemes bizsergést. Okozhat problémát a pumpa?

péniszpumpa káros

Egyes péniszpumpák ártalmasak lehetnek: ha túl erős vákuum hatást generálnak, melynek nincs levezetési lehetősége, károsodást, sőt súlyosabb esetben akár szövetkárosodást is okozhatnak. Számos péniszpumpa megtalálható szexshopbande a minőségi boltok olyan pumpákat árulnak, melyek tartalmazzák a figyelmeztetést: ne alkalmazzuk az eszközt, ha könnyen vérezni péniszpumpa káros, vagy véralvadási zavarral küzdünk.

Péniszpumpa: hasznos segédeszköz vagy értelmetlen fogyasztási cikk?

Ha cukorbetegek vagyunk, vagy valamilyen perifériás érbetegségben szenvedünk, ha véralvadásgátlót szedünk vagy hasonló gyógyszert. A péniszpumpa ezen felül véraláfutást vagy fájdalmat is okozhat. Ha bármelyik előfordulna, abba kell hagyni alkalmazását, illetve szükséges egyeztetünk orvosunkkal.

A péniszpumpa használatának potenciálisan ártalmas mellékhatásairól is van dokumentáció a klinikai irodalomban.

Lásd még